Μικτές Πολεμικές Τέχνες – MMA

Το MMA (Μικτές Πολεμικές Τέχνες) είναι ένα Μαχητικό Άθλημα πλήρους επαφής που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος. Συμπεριλαμβάνει πολλά Μαχητικά Αθλήματα και Πολεμικές Τέχνες όπως το Tae Kwon Do, Kick Boxing, Brazilian Jiu Jitsu, Muay Thai, Judo και άλλα.

Ο Σύλλογος μας Α.Ο. Σείριος είναι ιδρυτικό μέλος της Ε.Ο.Μ. (Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών) με αριθμό Μητρώου 0001. Προπονητής των τμημάτων ο κ. Μπάρκας Αθανάσιος (Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Πρωταθλητής Ευρώπης, Πρωταθλητής Ελλάδος επί σειρά ετών).

Τμήμα Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
ΜΜΑ (Εφήβων-Ανδρών) 21:00 – 22:00 21:00 – 22:00 21:00 – 22:00

Το άθλημα των Μ.Μ.Α. (Μικτές Πολεμικές Τέχνες) αποτελεί το πλέον ασφαλές μαχητικό Άθλημα σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αφού μέχρι και την ηλικία των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς οποιοδήποτε χτύπημα στο κεφάλι ή τελείωμα λαβής. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στους αθλούμενους ιδιαίτερα των μικρότερων ηλικιών, αλλά και των ενηλίκων, να εξασκούνται και να αγωνίζονται σε ένα Μαχητικό Άθλημα πλήρους επαφής που επιτρέπει την χρήση χτυπημάτων και λαβών, είτε από όρθια είτε από θέση εδάφους.